Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

USA:n armeijassa piikkihaitat pahenevat entisestään

Senaattori Ron Johnsonin (R-Wisc.) äskettäinen kuulemistilaisuus, jossa paljastettiin Wuhanin koronaviruksen (Covid-19) “rokotteet”, johti siihen, että niin paljon totuutta tuli julki, että sekä National Institutes of Health (NIH) että puolustusministeriö (DoD) pyrkivät nyt peittämään mahdollisimman paljon raskauttavia tietoja.
Vaikka Johnson määräsi nämä virastot säilyttämään kaikki tiedot sen jälkeen, kun kolme ilmiantajaa oli esittänyt todisteita siitä, että rokotteiden hyväksynnässä ja hätätilaluvassa (EUA) oli tapahtunut petoksia, sekä NIH että DoD ovat jääneet kiinni vilpillisten tietojen muuttamisesta tai tuhoamisesta.

Tohtori Robert Malone puhaltaa edelleen ilmiantajaksi DoD:n peittelytoimista, joiden tarkoituksena on suojella huijaukseen osallisina olevia korruptoituneita valtion virkamiehiä. Malone on myös puhunut siitä, että Yhdysvaltain armeijan jab-mandaatti on laiton (kuten kaikki muutkin mandaatit).

Ongelmana näyttää kuitenkin olevan se, että liian harvat ihmiset nostavat tästä meteliä, erityisesti poliittisella tasolla. Republikaanit, joiden luulisi puhuvan asiasta, ovat suurelta osin hiljaa. (Liittyy asiaan: Yritysten tukemat tiedotusvälineet kieltäytyvät myös raportoimasta Johnsonin kuulemisesta, joten monet amerikkalaiset ovat yhä pimennossa asiasta.).

“Amerikkalaiset ovat toistuvasti hyväksyneet avoimen korruption “paremmiltamme” hiljattain perustetussa oligarkiassamme”, kirjoitti eräs lukija The New American -lehdessä, josta voit muuten katsoa Ben Armstrongin videon, joka syventyy korruptioon.

“Sitä on odotettavissa yhä enemmän ja enemmän, kunnes GOP taistelee vastaan … tai kansalaiset tekevät niin … mutta näyttää siltä, että amerikkalaisilla ei enää ole sellaista sisua.”

Tiedämme nyt, että vakavien sairauksien määrä on räjähdysmäisesti kasvanut palveluksessa.

Viimeisimmät luvut osoittavat, että verenpainetauti on noussut 2181 prosenttia ja hermovauriot 1084 prosenttia. Multippeliskleroosi on lisääntynyt 680 prosenttia, kun taas naisten hedelmättömyys ja rintasyöpä ovat lisääntyneet 500 prosenttia.

Miehillä kivessyöpä on noussut 369 prosenttia, ilmenee puolustusvoimien ilmiantajista saaduista tiedoista.

“Kun luen nuorista miehistä, jotka kaatuvat kuolleina [ajatelkaa jalkapalloilijoita], minun on pakko uskoa, että fyysisen aktiivisuuden ja tämän rokotteen ja tehosteiden kielteisten vaikutusten välillä on jokin korrelaatio”, kirjoitti joku toinen The New Americanissa. “Mikään siitä ei kuulosta hyvältä armeijamme kannalta.”

Toinen huomautti, että “Frankenccinit”, kuten hän niitä kutsuu, vahingoittavat ruumiillisia elimiä rajoittamalla verenkiertoa. Nämä ovat mikroskooppisia hyytymiä, joista nyt kerrotaan laajalti ja jotka ovat seurausta “rokotteiden” kautta elimistöön pumpatuista piikkiproteiineista.

Nämä piikkiproteiinit ja niiden aiheuttama tulehdus vahingoittavat laskimoiden seinämiä ja elintärkeitä elimiä, mikä johtaa monien kohdalla vakaviin vammoihin tai kuolemaan.

“Se on MURHA”, tämä henkilö kirjoitti. “Siksi se ei ole (vielä) niin vakava laiskoille ihmisille tai ihmisille, jotka eivät harrasta liikuntaa.”

Toinen henkilö ilmaisi huolensa siitä, mitä nämä pistokset, jotka eivät ole oikeita rokotteita, tekevät maan verivarastolle.

“Kaikki nämä pistoksen ottaneet ihmiset luovuttavat verta”, tämä henkilö sanoi. “Joten minusta näyttää siltä, että jos joku raukka puhdasverinen tarvitsee joskus verensiirron, hän saa tartunnan.”

Sivun alkuun