Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

YK:n agenda 2030 rintamerkki

Suomalaiset poliitikot ja virkamiehet eivät ymmärrä mitä tekevät

Pohjimmiltaan Agenda 21 on muunnettu ja nimetty uudelleen “uudeksi yleiseksi toimintaohjelmaksi” ihmiskunnalle. Nykyisin virallisesti Agenda 2030 -ohjelman on tapa saada koko maailma toimimaan yhdessä parantaaksemme elämää meille kaikille. Ja se esitellään ihailtavana uutena agendana, jota maailma odottaa lisäämällä globalisaatiota ja enemmällä keskittämisellä!

Kansallisvaltioiden kiinnostuksen varjossa Uuden maailmanjärjestyksen (New World Order) yksi sateenvarjo, jonka on luotava kestävää elämää planeetalla ja pysäytettävä ilmastonmuutos. - Valitettavasti nykyään liian monet ovat liian tyytyväisiä ja täysin tietämättömiä moniin vaaroista, jotka näkyvät heidän ympärillään. H

 YK:n agenda 2030 rintamerkki heilläkin YK:n agenda 2030 rintamerkki heilläkin

e ajattelevat edelleen, että viranomaiset huolehtivat heistä, joten ylenkatsovat varoituksen merkit huuhaana koska muu olisi mahdotonta ja siksi merkit hylätään salaliittona.

Kuitenkin tärkeällä tavalla, mm. paavi antoi hyväksyntänsä tälle salakavalalle uudelle Agenda 2030: lle. Hän on luultavasti poliittisesti voimakkain uskonnollinen johtaja koko maailmassa, joten hänen kannatuksensa on iso asia, koska sadat miljoonat ihmiset seuraavat häntä kiistattomalla uskolla. Mutta älä anna paavin hyväksynnän pettää sinua. Agenda 2030 on työkalu, jota eliitti aikoo käyttää työntääkseen meitä kohti yhden maailman järjestelmää, joka pannaan täytäntöön viimeistään vuoteen 2030 mennessä.

Aivan jokaiselle englantia osaavalle seuraavat linkit The Corbett Reportiin ovat pakollista opiskeltavaa kuultavassa ja katsottavassa muodossa:

NATO ja agenda 2030

Agenda 2030 eugeniikan silmin

Agenda 2030 ja merian valloitus

Euganiikka ja Agenda 2030

Ja sokerina pohjalla Bill Gates -trilogia

Jos Corbett Report on sinulle vielä vieras media, sitä voi vain suositella. Jo sen takia, että James antaa lähdeluettelot jokaiselle esittämälleen faktalle, minkä ansiosta voit epäilijöillekin näyttää ns. närhen munat.

Kansikuva: https://www.pinssi.fi
Kuvituskuva

Agenda 2030

Sivun alkuun