Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Tutkimus todistaa: Zelenkon protokolla toimii Covid19:ää vastaan

Jos sairaalat olisivat käyttäneet Zelenkon protokollaa, jossa C- ja D-vitamiinia annetaan suonensisäisesti, covid-19:n aiheuttamia kuolemantapauksia ei olisi käytännössä lainkaan

Monikeskuksisessa, satunnaistetussa, avoimessa tutkimuksessa arvioitiin D-vitamiinin ja Zelenko-protokollan (hydroksiklorokiini, sinkki ja atsitromysiini) tehokkuutta. Seitsemässä turkkilaisessa sairaalassa sovellettiin hoitoprotokollaa C-vitamiinin kanssa ja ilman C-vitamiinia, jotta voitiin tutkia sen tehokkuutta sairauden keston lyhentämisessä ja kuoleman ehkäisemisessä.

Sairaalahoidossa olleista 237 potilaasta (iät 22-99) yksi menehtyi 70-vuotiaana. Potilaalla oli vakava D-vitamiinin puute ja taustalla sydän- ja keuhkosairaus. Loput 99,58 prosenttia potilaista toipui laajakirjoisen, luonnollisen immuniteetin avulla. Tutkimuksen aikana tutkijat havaitsivat, että 97 prosentilla kaikista sairaalahoidossa olleista potilaista oli D-vitamiinin puute. Potilaat, joilla oli vakava D-vitamiinin puute (55 %), päätyivät todennäköisemmin teho-osastolle ja joutuivat sairaalahoitoon pidempään. Suurimmalla osalla (73 %) sairaalahoitoon joutuneista potilaista oli myös perussairauksia, kuten diabetes, sydän- ja keuhkosairaudet.

Tutkijat havaitsivat, että suonensisäinen C-vitamiinin anto nopeutti potilaiden toipumista keskimäärin 45 päivän sairaalassaolosta 15 päivään. Tutkimuksen johtopäätös on, että “HCQ:n, AZM:n ja sinkin hoitoprotokolla C-vitamiinin kanssa tai ilman sitä on turvallinen ja tehokas COVID-19:n hoidossa, ja suuri annos C-vitamiinia suonensisäisesti johtaa huomattavasti nopeampaan toipumiseen”.

Tehokkaiden hoitojen tukahduttaminen on tehnyt sairaaloista nykyaikaisia kaasukammioita

Kun Maailman terveysjärjestö (WHO) julisti helmikuussa 2020 “maailmanlaajuisen pandemian”, kaikki katseet kiinnittyivät sairaalakapasiteettiin. Vaikka useimmissa sairaaloissa ympäri maata ei koskaan havaittu infektioiden odotettua lisääntymistä, oli kaupungin sisäisiä sairaaloita, joissa kuolemantapausten määrä kasvoi. New Yorkin sairaalat mainostivat ensimmäisten joukossa epäonnistumistaan covid-19-potilaiden hoidossa.

Nämä kaupunkien sisäiset sairaalat ovat normaalisti ylikuormitettuja influenssa-, keuhkokuume-, RSV- ja erilaisista nosokomiaalisista infektioista kärsivien potilaiden kanssa, mutta vuonna 2020, covid-19:n heräämisen aikana, maailma sai nähdä terveydenhuoltojärjestelmän sisäiset ongelmat. Toivottomat ventilaatioprotokollat olivat alusta alkaen hoidon standardi. Liittovaltion koronavirusreaktio tohtori Anthony Faucin johdolla pakotti näiden koneiden laajamittaiseen valmistukseen.

Vakavan akuutin hengitystieoireyhtymän tuntemattoman kannan leviämisen pelossa sairaaloita kannustettiin diagnosoimaan covid-19 varhain ja usein, vaikka sitä vain epäiltiin. Vilpillisiä PCR-testejä otettiin käyttöön laajamittaisesti, vaikka niitä ei koskaan suunniteltu yksittäisen tartuntataudin tunnistamiseen ja asianmukaiseen diagnosointiin. Joukoittain sairaalapotilaita kiidätettiin suljettuun kiertojärjestelmään eli hengityskoneisiin, jotta he eivät “leviäisi” tai hengittäisi ympäröivään ilmaan. Nämä kuoleman laitteet tuhosivat keuhkoja, aiheuttivat hapettumisvaurioita, aiheuttivat sairaalainfektioita ja sytokiinimyrskyjä, mikä johti hirvittäviin kuolemantapauksiin. Tämän terrorin ja iatrogeenisten virheiden järjestelmän myötä sairaalajärjestelmät paljastuivat nykyaikaisiksi kaasukammioiksi.

Faucin alaisuudessa potilaat pakotettiin kärsimään, jotta lisää kärsimystä saataisiin aikaan bioaseiden rokotekokeiden avulla

Faucin johdolla sairaalajärjestelmät jättivät huomiotta kaikki tehokkaat hoitoprotokollat, joita käytettiin menestyksekkäästi ympäri maailmaa. Myös riippumattomien yhdysvaltalaisten klinikoiden tehokkaat hoitoprotokollat jätettiin huomiotta ja sensuroitiin. Zelenko-protokollassa käytettiin jo varhain hydroksiklorokiinia (HCQ), sinkkiä ja atsitromysiiniä tuhansien potilaiden menestyksekkääseen hoitoon. Vakuutusyhtiöt ja lääketeollisuus hallitsevat kuitenkin lääketieteen ammattikuntaa ja käyttävät FDA:n kaltaisia sääntelyelimiä niin sanotun tieteen tyrkyttämiseen lääketieteen ammattilaisille. Fauci lopetti nopeasti Zelenko-protokollan käytön Yhdysvalloissa, mutta ajoi kuitenkin erittäin tuottoisan Remdesivirin laajamittaista käyttöä, joka vain edistää munuaisten vajaatoimintaa, iatrogeenisia virheitä ja kuolemantapausten lisääntymistä.

Jotta “rokote” voitaisiin laillisesti hyväksyä FDA:n hätäkäyttöluvalla, tehokkaita hoitoprotokollia ei voi olla olemassa. MRNA-rokotekokeilu, joka on lisännyt lääketieteellisiä virheitä ja ennenaikaista kuolemaa, pakotettiin Yhdysvaltoihin ja muuhun maailmaan yksinkertaisesti salaamalla arvokasta tietoa toimivista hoidoista ja tukahduttamalla ravitsemuslääkkeiden, viruslääkkeiden, kasviperäisten lääkkeiden, keuhkoputkia laajentavien lääkkeiden, immuunimodulaattoreiden ja tulehduskipulääkkeiden käyttö. Kun nämä rikokset ihmiskuntaa vastaan on tehty kahden vuoden ajan, monet lääketieteen ammattilaiset näyttävät nyt selvästi Mengelen sätkynukeilta, jotka työntävät propagandaa ja pidättelevät toimivia hoitoja.

Tohtori Faucia, CDC:tä ja FDA:ta ei tarvitse tutkia, koska heidän rikoksensa ovat aivan avoimesti esillä. Fauci ja CDC:n diktaattorit käyttävät huikeaa covid-19-kuolemien määrää syyttääkseen rokottamattomia, mutta nämä kansanterveyspropagandistit käyttävät oikeastaan vain viattomia ihmisiä syntipukkeina peitelläkseen hallituksen laajaa rikosluetteloa. Samaan aikaan “rokottamattomia” kohdellaan edelleen huonosti Yhdysvaltojen sairaaloissa, ja heidän on taisteltava oikeudestaan käyttää peruslääkkeitä virustorjuntaan samalla, kun heidät eristetään, syrjitään ja kohdellaan väärin sairaaloiden kuolemankammioissa.

Jos sairaaloissa käytettäisiin hydroksiklorokiinia (HCQ), sinkkiä ja atsitromysiiniä (Zelenko-protokolla) sekä suonensisäisesti annettavaa C-vitamiinia, D-vitamiinia, ravitsevia mehuja, ivermektiiniä ja kasviperäisiä viruslääkkeitä, kovid-19:n aiheuttamat kuolemantapaukset olisivat käytännössä olemattomat. Nämä hoitoprotokollat olivat yleisesti tiedossa jo kauan ennen vuotta 2020, mutta sairaaloilla ei ole taloudellisia kannustimia hoitaa tartuntatauteja asianmukaisesti. Nämä kuoleman laitokset on perustettu hyötymään ihmisten kärsimyksestä. Vielä surullisempaa: kiltit terveydenhuollon ammattilaiset joutuvat työskentelemään tässä epätoivon pakottavassa ympäristössä ja paiskimaan töitä eripuraisessa, hyväksikäyttökulttuurissa, jossa heillä ei ole enää edes valtaa omaan omaantuntoonsa tai ruumiin autonomiaan.

Tri Zelenkon kotisivu: (https://vladimirzelenkomd.com/)[https://vladimirzelenkomd.com/]

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun