Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Hillary Clinton pidätetty

Real Raw News (RRN) kertoo, että presidentti Turmpille uskolliset Navy Seals -joukot ovat ottaneet kiinni Hillary Clintonin viime tiistaina (2.3.21), uutinen ei ole vielä varmistettavissa muualta.

Viime yönä tulleen tiedon nojalla monien odottama Cabalin pidätyssarja on ehkä viimein saavuttanut todella nimekkäiden hahmojen pidätysten alkamisen. 2016 presidentinvaalien ehdoton ennakkosuosikki, Hillary Clinton, on monien mielestä nyt oikeutetusti joutumassa vastuuseen. Kaikki on vielä hyvin spekulatiivista, mutta tämän verran olemme kuulleet.

Seals-joukot saivat haltuunsa läppäreitä ja dokumentteja läjäpäin, kertoo RRN:n lähde

“En tiedä mihin hänet vietiin, vain Trump tietää sen. Mutta tämä on todiste siitä, että Trump ja asevoimat ovat alkaneet ottaa kiinni cabalin. Tämä vei häneltä pidempään kuin odotettua, p

 Hillary Rodham Clinton (HRC) Hillary Rodham Clinton (HRC)

idempään kuin hän halusi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Trump tekee sen mikä on Amerikalle oikein”, lähde sanoi.

Lähteen mukaan Trump tulee toimittamaan HRC:n Gitmoon, Guantanamo Bayhin, missä hänet asetetaan sotilastuomioistuimen eteen vastaamaan rikoksistaan Amerikkaa ja sen kansaa kohtaan. Lähde myös kertoo, että Gitmoa pyörittää tänä päivänä USA:n merijalkaväki ja USA:n laivasto (Marine Corps. and the US Navy), jotka molemmat ovat hylänneet Joe Bidenin ja ovat sen sijaan vannoneet uskollisuuttaan auttaa Donald Trumpia kaatamaan pimeyden voimat, jotka ovat vuosikymmenien ajan peittäneet USA:n korruption pimeyden viittaan.

Vuonna 2016 faktatarkistutsivustot pitivät vastaavan kaltaista uutista virheellisenä. Tänä päivänä valveutunut lukija taas ymmärtää selvittää kuka tai ketkä niitä sivustoja rahoittavat.

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun