Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Chemtrailseja korona-aikanakin

Chemtrailseja Venäjällä

Chemtrailsien teko sen kuin jatkuu. Korona-aika ei näköjään ole mikään syy muutokseen entisestä, vaan taivaalle ajetaan edelleen alumiinia ja muita sinne kuulumattomia aineita.

 Chemtrailseja Venäjällä Chemtrailseja Venäjällä

Telegram-käyttäjä sanoo: “Chemtrails ylimielisyyttä. Koronaviruksen varjolla. He sanovat, että kaikki ovat kiireisiä maskeineen ja hokevat pelkään pelkään… Todennäköisesti he eivät huomaa.Kuka ei usko chemtrailseihin? Näytä nämä tietämättömät minulle!”

CIA:n johtaja John Brennan on tukenut chemtraileja Council of Foreign Relationsin puheessaan (puhuja ja foorumi jo kertovat kaiken!) ja SAI (stratospheric aerosol injection) on kuulemma hänen erityisen kiinnostuksensa kohteena.

Peter Kirby kertoo miksi tätä “ilmastonmuutokselta suojelevaa geoengineeringiä” tehdään. Kirby kertoo, että erinäisiä ilmaan ruiskutettujen aineiden kokeita on tehty jo 70 vuoden ajan ja CIA on selkeästi osallisena jo vuodesta 1971-1974 New Manhattan -projektissa. SRM (solar radiation management) on väitetysti tehokas tapa estää auringon säteilyn lämmittävä vaikutus ja sitä käytetään tekosyynä syytää ilmakehään myrkkyjä. Kirby siis kertoo, että jo 1970-luvun CIA:n dokumenteissa on yhdistetty ilmastonmuutos ja ilmaan suihkutettavat aerosolit toisiinsa. Kirby itse kertoo löytäneensä Howard Orvillen artikkelin jo vuodelta 1958, jossa asiasta puhutaan. Kirby itse pitää ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta hölynpölynä ja tekosyynä oikeuttaa aerosolien levittäminen ilmaan.
Kirby peräänkuuluttaa vakavaa tieteellistä tutkimusta chemtrailsien ja myös hopeaioinien levittämiseen sateen aikaansaamiseksi, jotta todelliset terveysvaikutukset saadaan selville. Jo ensimmäinen julkinen tutkimus antaa ymmärtää terveysvaikutusten vaarojen olevan aitoja, ja että lisää tutkimusta tarvitaan jotta päätös SRM:n toteuttamisesta ylipäätään voitaisiin tehdä.

Orvilen artikkeli 1958

Lue lisää Peter Kirbyn sivuilta
Lue lisää Corbett Reportin sivuilta: https://www.corbettreport.com/tag/chemtrails/

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun