Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Kiina aikoo levittää olympiaurheilijoiden avulla bioaseen maailmalle

Entinen hongkongilainen virologi ja KKP:n ilmiantaja, tohtori Li-Meng Yan - joka oli koko ajan oikeassa SARS-CoV-2:n alkuperän suhteen - on julkisesti väittänyt, että Kiinan kommunistinen puolue ja kansanarmeija päästävät uuden, kehitetyn bioaseen urheilijoiden ja Pekingin olympialaisten osallistujien kimppuun. Tohtori Yanin mukaan tämä tarkoituksellinen vapauttaminen on ajoitettu siten, että kymmenien maiden osallistujat ympäri maailmaa saavat tartunnan, ja he sitten tietämättään kuljettavat verenvuotokuumeen kotimaahansa, mikä käynnistää uuden maailmanlaajuisen pandemian aallon.

Creative Destruction Median mukaan “Hyvin sijoitetut lähteet ovat ilmoittaneet CDMedialle, että Kiinan kommunistisen puolueen asevoimat, Kansan vapautusarmeija, ovat käynnistäneet toisen viruksen omiin kansalaisiinsa Pekingin olympialaisten aikana, jotta urheilijat ja diplomaatit palaisivat kotiinsa ja tartuttaisivat muun maailman, erityisesti länsimaat.”

CDM selittää myös, miten virus on suunniteltu niin, että sen itämisaikaa on pidennetty mahdollisimman suuren maailmanlaajuisen vaikutuksen aikaansaamiseksi:

Virusta on muutettu laboratoriossa, jotta sen itämisaika olisi tavallista pidempi, nyt sen epäillään olevan 3-4 viikkoa, jotta Pekingin kävijät voisivat palata kotiin ilman oireita kauttakulun aikana… Viruksen sanotaan olevan erittäin tarttuva ja aiheuttavan verenvuotoa useiden ruumiin aukkojen kautta, jopa ihon kautta.

Kiina tietää, että reseptilääke, joka on hyväksytty multippelin myelooman hoitoon, toimii “vastalääkkeenä” heidän kehittämälleen bioaseelle.
Kiehtovaa tässä on se, että tohtori Yanin mukaan Kiinan kommunistinen puolue on jo tietoinen vastalääkkeestä uudelle verenvuotokuumetta aiheuttavalle bioaseelleen, ja se hamstraa aktiivisesti Johnson & Johnsonin lääkettä, joka palvelee tätä tehtävää.

Tohtori Yanin lähteiden mukaan lääke tunnetaan nimellä Darzalex (daratumumabi), ja se on hyvin kallis ja jokseenkin harvinainen. Se ei ole läheskään niin laajalti saatavilla kuin ivermektiini.

Lääke vaikuttaa kohdistamalla vaikutuksensa CD38-glykoproteiiniin, jota multippelia myeloomaa sairastavilla potilailla esiintyy liikaa. Uskotaan, että suunniteltu verenvuotokuumeen bioase aiheuttaa CD38:n tuotantoaallon elimistössä, mikä häiritsee immuunitoimintaa ja aiheuttaa äkillisen solukuoleman (muiden ongelmien ohella).

Science Directin CD38-sivulta:

CD38 on tyypin II kalvoglykoproteiini, jolla on rooli solujen adheesiossa, migraatiossa ja signaalinsiirrossa. Lisäksi CD38 on ektoentsyymi, joka osallistuu nukleotidimetaboliittien, kuten ADP-riboosin, tuottamiseen (Lee, 2006). CD38:n ilmentyminen on voimakkaasti säänneltyä ihmisen plasmasoluissa ja erityisesti MM-soluissa.

NIH/PubMed-sivustolta löytyy tutkimus, jossa kuvataan, miten J&J-lääke kohdistuu CD38-glykoproteiiniin ja hoitaa multippelia myeloomasyöpää:

Daratumumabi on ihmisen monoklonaalinen vasta-aine, joka kohdistuu CD38:aan, solunpintaproteiiniin, jota esiintyy liikaa multippelin myelooman (MM) soluissa. Prekliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että daratumumabi aiheuttaa MM-solujen kuoleman useiden mekanismien kautta, mukaan lukien komplementista riippuvainen sytotoksisuus (CDC), vasta-aineesta riippuvainen soluvälitteinen sytotoksisuus (ADCC), vasta-aineesta riippuvainen solufagosytoosi (ADCP) ja apoptoosi.

CD38:n ja NAD+:n välinen suhde

Vaikka tämä on yksinkertaistettu kuva, jokaisessa ihmiskehossa on olemassa suhde CD38:n - “pahan” proteiinin" - ja NAD+:n - “hyvän” molekyylin - välillä. NAD+ tarkoittaa nikotiiniamidiadeniinidinukleotidia.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun NAD+-tasot ovat liian alhaiset, se aiheuttaa CD38:n yliekspressiota. Korkeammat CD38-pitoisuudet johtavat tulehdukseen ja solujen toimintahäiriöihin ja tukahduttavat samalla NAD+:n, mikä johtaa itseään vahvistavaan tulehduksen, ikääntymisen, soluenergian puutteen ja muiden terveysongelmien kierteeseen.

Tohtori J.E. Williamsilla, täydentävän lääketieteen ja anti-aging-lääkärillä, on erinomainen artikkeli, jossa hän selittää kaiken tämän dynamiikan. Sen nimi on “Kuinka saavuttaa 100 vuoden elämä NAD+:n avulla”.

Käsittelen hänen artikkeliaan ja suosituksiaan yksityiskohtaisesti tämänpäiväisessä Situation Update -podcastissa (alla).

Antosyaanien hämmästyttävä elämää pelastava salaisuus - voit kasvattaa niitä itse

Yksi tärkeimmistä strategioista, jotka tohtori Williams paljastaa, on se, miten CD38-tuotantoa voidaan tukahduttaa antosyaanien avulla, jotka ovat elintarvikkeissa ja yrteissä esiintyviä pigmenttimolekyylejä. Kun tarkastellaan tuoreita tuotteita ja kasveja, lähes kaikki kasvit, joiden väri on tummanpunainen, tummansininen tai mustan näköinen, ovat täynnä antosyaaneja, jotka kuuluvat flavonoideiksi kutsuttujen funktionaalisten kasvimolekyylien luokkaan.

Mustavirta, karhunvatukat, vadelmat, mustikat, punakaali, violetti maissi ja muut vastaavat kasvit, joissa on voimakas väripigmentaatio, ovat kaikki funktionaalisia, lääkekasveja. Kuten huomautan alla olevassa podcastissani - joka on todella yksi tärkeimmistä koskaan julkaisemistani - voit myös kasvattaa omat antosyaanisi käyttämällä sähköttömiä, ei-sähköisiä vesiviljelyjärjestelmiä, jotka eivät käytä sähköä tai liikkuvia osia. Yksinkertaisesti istuttamalla punakaalia, punaista tammilehtisalaattia, munakoisoa tai muita hedelmä- tai vihannestyyppejä hyödyt luontoäidin valmistamista antosyaaneista, joita voit syödä luonnollisena lääkkeenä (ruokasi olkoon lääkkeesi).

Teoriassa - vaikka tätä ei ole vielä osoitettu kliinisissä tutkimuksissa - runsas luonnollisten kasvipohjaisten antosyaanien saanti voisi pysäyttää CD38:n yli-ilmentymisen altistuttaessa verenvuotokuumeen virukselle tai nanohiukkasten hyökkäykselle ja siten estää kuoleman. Tämä on työteoria, mutta se on uskottava teoria, joka perustuu ravitsemustieteeseen. Antosyaanien nauttimisessa ei ole mitään haittapuolia, sillä niiden on laajalti dokumentoitu auttavan ehkäisemään tulehduksia, syöpää, hermoston rappeutumishäiriöitä ja monia muita sairauksia tai terveystiloja. Näin ollen ei ole mitään haittapuolia strategiassa, jossa kulutetaan tarkoituksellisesti enemmän POC-kasveja (Plants of Color) ennaltaehkäisevänä strategiana Kiinan uudelle biologiselle aseelle altistumisen mahdollisuutta vastaan.

Tavallisista elintarvikkeista saatavien antosyaanien lisäksi tohtori Williams ehdottaa joitakin muita kasvipohjaisia molekyylejä, jotka voivat olla hyödyllisiä CD38-tasojen tukahduttamisessa elimistössä:

Taxifoliini on flavonoidiantioksidantti dihydrokverketiini. Se estää syöpäsoluja, vähentää tulehdusta ja on hyödyllinen sydän- ja verisuonitautien ja kroonisten maksasairauksien hoidossa.

Apigeniini on myös flavonoidiantioksidantti. Apigeniini läpäisee veri-aivoesteen alentaakseen tulehdusta, parantaakseen solujen toimintaa, parantaakseen aivojen terveyttä ja sillä on syöpää ehkäiseviä vaikutuksia.

Luteoliini on toinen kasveissa ja lääkekasveissa esiintyvä flavonoidi. Se vähentää tulehdusta, sillä on syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia ja se säätelee estrogeenin aineenvaihduntaa.

Kallistefiini on antosyaani, eräänlainen flavonoidi, joka tekee elintarvikkeista tummansinisiä, kuten mustikoista ja viinirypäleistä. Ja granaattiomenat ovat hyviä kallistefiinin lähteitä.

Kuromaniini on antosyaani, jota esiintyy mulperinlehdissä, krysanteemissa, hibiskuksessa, mustaherukoissa, punaisissa vadelmissa, litsissä ja perulaisessa violetissa maississa.

Kuten alla olevassa podcastissani huomautan, kaikkia näitä voi saada mehustamalla tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja nauttimalla näitä raakoja, eläviä mehuja. Muista, että antosyaanien keittäminen voi hajottaa / tuhota nämä herkät molekyylit, joten ne on tyypillisesti kulutettava raakana. Tämä on yksi raakaruokailun elämäntavan keskeisistä eduista (eli David Wolfe, raakaruoka-asiantuntija, on vuosikymmeniä opettanut ihmisille näitä etuja, ja hän on oikeassa).

Huomaa, että antosyaaneja on myös acai-marjoissa ja monissa eri marjalajikkeissa. Samankaltaisia molekyylejä, joita kutsutaan fykosyaaneiksi, esiintyy valtavia määriä joissakin mikrolevälajeissa, kuten spirulinassa. Havaijilainen yritys nimeltä “Cyanotech” - joka toimittaa astaksantiinia ja spirulinaa ravintolisäteollisuudelle - perustuu fykosyaanien erittäin suureen esiintymiseen spirulinassa. (Kävin Cyanotechin laitoksessa vuosia sitten ja näin heidän laboratorionsa, jossa he uuttivat fykosyaaneja lääketieteellisissä kuvantamissovelluksissa käytettävien lääketieteellisten väriaineiden valmistukseen.)

Sanan juuri “syaani” viittaa sinertävään väriin. Sana “antosyaanit” perustuu siis ajatukseen sinisistä värimolekyyleistä. Väri osoittaa monia asioita sen toiminnallisesta käytöstä ihmisten terveydelle.

Jos haluat lukea tästä kaikesta lisää, tässä on vuonna 2017 julkaistu tieteellinen artikkeli, jonka National Library of Medicine on toimittanut: Anthocyanidins and anthocyanins: colored pigments as food, pharmaceutical ingredients, and the potential health benefits.

Tuosta tutkimuksen tiivistelmästä:

Antosyaanit ovat fenoliryhmään kuuluvia värillisiä vesiliukoisia pigmenttejä. Pigmentit ovat glykosyloituneessa muodossa. Antosyaanit, jotka vastaavat väreistä, punaisesta, violetista ja sinisestä, ovat hedelmissä ja vihanneksissa. Marjoissa, herukoissa, viinirypäleissä ja joissakin trooppisissa hedelmissä on runsaasti antosyaaneja. Punaisen tai violetin sinisen väriset lehtivihannekset, viljat, juuret ja mukulat ovat syötäviä vihanneksia, jotka sisältävät runsaasti antosyaaneja. Antosyaanipigmenttien joukossa syanidin-3-glukosidi on tärkein useimmissa kasveissa esiintyvä antosyaani.

Sen lisäksi, että antosyanidiinien ja antosyaanien käyttö luonnollisina väriaineina on mahdollista, nämä värilliset pigmentit ovat potentiaalisia farmaseuttisia ainesosia, joilla on erilaisia hyödyllisiä terveysvaikutuksia. Tieteelliset tutkimukset, kuten soluviljelytutkimukset, eläinmallit ja kliiniset tutkimukset ihmisillä, osoittavat, että antosyanidiineilla ja antosyaaneilla on antioksidatiivisia ja antimikrobisia vaikutuksia, ne parantavat näkökykyä ja neurologista terveyttä ja suojaavat erilaisilta ei-tarttuvilta sairauksilta. Nämä tutkimukset osoittavat antosyanidiinien ja antosyaanien terveysvaikutukset, jotka johtuvat niiden voimakkaista antioksidanttisista ominaisuuksista. Suojavaikutuksiin liittyy erilaisia mekanismeja ja reittejä, kuten vapaiden radikaalien puhdistusreitti, syklooksygenaasireitti, mitogeeni-aktivoitu proteiinikinaasireitti ja tulehdussytokiinien signalointi.

Huomaa, että kaikki nämä molekyylit ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa, että jos olet nestehukkainen* tai jos solujen nesteytysmekanismi ei ole kunnossa, elimistösi ei pysty jakamaan näitä molekyylejä sinne, missä niitä tarvitaan. Oikea nesteytys on ratkaisevan tärkeää näiden toiminnallisten molekyylien jakautumiselle koko kehossasi. Haastattelin hiljattain Energized Healthin perustajia John ja Chelsea Jubileea, jotka ovat solujen nesteytyksen asiantuntijoita ja joilla on terveysvalmennusohjelma, jossa opetetaan ihmisiä parantamaan solunsisäistä nesteytystä dramaattisesti. Voit katsoa videohaastattelun tästä linkistä .

Tuossa yllä olevassa tiedeartikkelissa luetellaan myös antosyaanipitoisuuksia tavallisissa elintarvikkeissa, lähinnä hedelmissä:

Antosyaanityypit ja antosyanidiini hedelmissä:

Acai-marja (Euterpe oleracea Martius) - koko hedelmä [43].
cya-3-glu, cyan-3-rut, del-3-gal, del-3-glu, del-3-rut, peo-3-glu.

Happomarja (Berberis lycium Royle) - koko hedelmä [44].
cya-3,5-dihex, cya-3-gal, cya-3-glu, cya-3-lat, cya-3-rut, del-3-glu, mal-3,5-dihex, pel-3,5-diglu, pel-3-pentoksilhex, pel-3-rut, pel-hex, peo-3-rut.

Mustikka (Vaccinium myrtillus L.) - koko hedelmä [45].
cy-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-glu, del-3-gal, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-ara, peo-3-gal, peo-3-glu, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu, pet-3-glu.

Karhunvatukka (Rubus fruticosus L.) - koko hedelmä [46,47].
cya-3-glu, cya-3-rutl del, mal, pel, pel-3-glu, peo

Mustaherukka (Ribes nigrum L.) - koko hedelmä [46].
cya-3-glu, cya-3-rut, del-3-glu, del-3-rut.

Mustikka (V. corymbosum L.) - koko hedelmä [46].
cya-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-gal, del-3-glu, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu, pet-3-glu

…. Luettelo jatkuu osoitteessa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC5613902/

Julkaisemme myös artikkeleita funktionaalisista fytoravinteista osoitteessa Phytonutrients.news.

Lopputulos: Valmistaudu uuteen maailmanlaajuiseen verenvuotokuumeen puhkeamiseen ja valmistaudu ravitsemustiedon avulla.
Jos tohtori Yan on oikeassa, maailmaan on tulossa jotakin “COVID 2.0:n” kaltaista - mutta paljon pahempaa, jos kyseessä on keinotekoinen verenvuotokuumeen bioase.
Toisin kuin covidin tapauksessa, ei ole olemassa mitään yksinkertaista, edullista ja laajalti saatavilla olevaa lääkettä, joka estäisi 80 prosenttia kuolemantapauksista (tai edes lähelle sitä). Ivermektiini on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä covidin yhteydessä, mutta ivermektiini ei tehoa hemorragiseen kuumeeseen (ainakaan tietojemme mukaan).
Tämä korostaa ravitsemuksellisen valmiuden merkitystä - kehon maaston saattamista valmiiksi aggressiivisten, tappavien nanohiukkasten tai “virus”-kantojen hyökkäystä varten, joita ilmeisesti käytetään ihmiskuntaa vastaan ihmiskuntaa vastaan käytävän maailmanlaajuisen sodan kiihtyessä.
Covidiin kuolivat nopeimmin ne, joilla oli liitännäissairauksia, kuten korkea verenpaine, diabetes ja hengityselinsairaudet. Verenvuotokuumekohtauksissa saattaa osoittautua, että heikoimmassa asemassa ovat ne, joiden ravitsemus on heikkoa ja jotka elävät jalostetuilla, ravinteiden puutteesta kärsivillä elintarvikkeilla.

Katso video: https://xit.fi/14g

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun