Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Piikkiproteiini vahingoittaa ihmistä

Piikkiproteiini vahingoittaa ihmistä kun itse koronavirus onkin lähes vaaraton

Jälkikäteen katsottuna tapahtumain kulku näyttää nyt jo ilmeiseltä: koronavirus on melkein vaaraton, mutta sen sisältämä piikkiproteiini on “pommin hyötykuorma” ja juuri piikkiproteiini on se, mikä on erittäin vaarallinen ihmisten terveydelle.

Plandemian (eli suunnitellun pandemian) aloittamiseksi rokotteen deep state todennäköisesti levitti piikkiproteiinihiukkasia pandemian alkuvaiheessa paikoissa, joissa nähtiin suuria sairastumislukuja kuten New Yorkissa, Pohjois-Italiassa ja Wuhanissa. Plandemian vaikutusten jatkamiseksi he ovat lisänneet piikkiproteiinihiukkasia rokotteisiin – ja tämähän lukee rokotekuvauksissakin - ja piikittävät nyt ihmisiin tappavia, aseistettuja proteiinihiukkasia, jotka aiheuttavat veritulppia ja kuolemia.
Tuore tutkimus kertoo sen: piikkiproteiini on haitallinen ihmisille

Miten aerosolia ruiskutetaan dronesta?

Alun perin maatalouden torjunta-aineiden ruiskuttamiseen suunnitellut dronet sovitettiin Kiinassa desinfioivien kemikaalien suihkuttamiseksi joissakin julkisissa tiloissa ja epidemian kohteena olevien alueiden välillä kulkevissa epidemian ehkäisyajoneuvoissa. (Koronavirus tarttuu pääasiassa hengitysteiden pisaroiden kautta ja voi levitä myös koskettamalla saastuneita pintoja. Desinfioiva suihke auttaa vähentämään näitä tartuntamekanismeja.)

“Käsin sumuttamiseen verrattuna drone-suihkeella on monia etuja tehokkuuden ja tasalaatuisen toimivuuden suhteen”, totesi Justin Gong, maatalouden drone-yrityksen XAG: n perustaja. Sovelluksesta riippuen, drone- suihke voi olla viisikymmentä kertaa tehokkaampi kuin ihmiset ruiskuttamassa sama alue.

Ilmasta dronella tapahtuva ruiskutus ja desinfiointi

Uutislähde

Sivun alkuun