Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Lysiini toimii koronatautiin ja muihin viruksiin

Viruslääkäriryhmä on vahvistanut luonnollisen lääkkeen COVID-19: lle, joka on laajalti edullinen ja siksi saatavilla jopa maailman köyhimmille.

Principia-scientific.com kertoo, että amerikkalaiset tutkijat Bio-Virus Research Inc:ssä, Nevadan Renossa, raportoivat menestyksekkäästä hoidosta lääkärien ja sairaanhoitajien sekä yli tuhannen potilaan hoidossa. Heillä on vuosikymmenten herpesviruksia koskeva tutkimus ja turvallisuusdata taustanaan. Aminohappo nimeltä lysiini esti ja jopa poisti COVID-19-koronavirusinfektiot Dominikaanisen tasavallan klinikalla. Yllättäen COVID-19-oireiden on raportoitu hävinneen muutamassa tunnissa tämän luonnollisen hoidon jälkeen.

Suomalaisen ruokavalion kannalta on syytä huomioida, että arginiini on tietyllä tavalla lysiinin vastakkainen pooli siten, että toisen liiallinen esiintyminen kehossa voi johtaa negatiiviseen vaikutukseen. Esimerkiksi kahvi (siihen liittyvä arginiinipitoisuus) voi peittää lysiinin vaikutuksen, mikä tekee lysiinistä tehottoman, kunnes kofeiinivaikutus lakkaa. Kofeiinivaikutus syrjäyttää lysiinin metabolisista reiteistä. Lisäravinnetieto-sivusto kirjoittaakin: “Sekä 1- että 2-tyypin herpes -virukset saavat energiaansa helposti l-arginiinista, kun taas toinen aminohappo nimeltään l-lysiini heikentää herpeksen elinkykyä. Jos kehossa näiden kahden aminohapon tasapaino kääntyy reilusti l-arginiinin puolelle, esimerkiksi lisäravinteen käytön seurauksena, voi se johtaa yleisimpiin ja vakavampiin herpeksen oireiden esiintymisiin sekä jatkumiseen.”

Lysiiniä saa lisäravinteena laajalti suomalaisista terveyskaupoista.

Linkki tutkimukseen

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun