Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Pidätetty Clinton toimitettu Gitmoon

Real Raw News (RRN) kertoo päivityksessään 10.3.2021

Kahleisiin puettu Hillary Clinton poistettiin linnoitetusta pidätyssellistä Etelä-Floridassa ja lennätettiin suoraan Guantanamo Bayhin Yhdysvaltain merijalkaväen CH-53 Sea Stallion -helikopterilla.

Siirto tapahtui vasta muutaman päivän kuluttua siitä, kun Trump ja amiraali Hugh W.Howard, merivoimien erikoissodankäynnin komentaja, hyväksyivät Clintonin aamuvarhaisen pidätyksen New Yorkin osavaltiossa, Chappaquassa.

Varhain perjantaiaamuna merijälkaväen saattajat toivat sidotun ja suukapuloidun Clintonin Rybovich helikopterikentälle West Palm Beachiin, Floridaan, missä CH-53 oli valmiina kuljettamaan CRH:n GITMOon. Helikopteri nousi ilmaan kello 4.45 ja laskeutui Kuubaan tuntia myöhemmin tapahtumain kulun tuntevan lähteen mukaan.

Lähde sanoi, että Clinton ei

 Hillary Rodham Clinton (HRC) on nähty viedyn sotilakoneeseen Hillary Rodham Clinton (HRC) on nähty viedyn sotilakoneeseen

ollut yhteistyöhaluinen ja että hänet oli rauhoitettava matkaa varten.

Lähteeltä Trumpin läsnäolosta kysyttäessä tämä vastasi:

“Ei. Trump ei halua olla hänen lähellään. Lisäksi Trump antaa armeijan hoitaa kaiken. Hän tietää, että puolueellisuus saattaa vääristää tuomion, ja Trump on täysin varma, että todisteet ovat riittävän vakuuttavia tuomion saamiseksi.”

Clinton on tällä hetkellä yksityisessä sellissä GITMOn Camp Deltassa, ja hänelle on annettu nimi “pidätetty 53” sekä pidätetty Yhdysvaltojen kansalaisuus. Lähteemme ei pystynyt vahvistamaan, viittasiko 53 deep state -pidätettyjen nykyiseen määrään Gitmossa vai oliko kyseessä vain satunnainen numero.

Clintonin oikeudet sotilastuomioistuinta odotettaessa riippuvat hänen yhteistyöhalustaan. Jos hän käyttäytyy, hän saa 3 ateriaa päivässä ja saa käydä suihkussa 4 kertaa viikossa. Hänellä on myös pääsy virkistyspihalle. Jos hän on tottelematon, hänen etuoikeutensa perutaan ja hänet pannaan eristysselliin odottamaan tuomioistuinpäivämäärää.

Lähteemme mukaan sotilastuomioistuimen oikeudenkäynti on suunniteltu alustavasti alkavaksi 8.4.2021.

Huom: päivitetty vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun