Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Presidentti Bill Clinton tuomittu elinkautiseen

Real Raw News (RRN) kertoo, Sotilastoimikuntien toimisto (Trumpin perustama komissio tutkimaan deep state -rikoksia) tuomitsi tiistaina entisen presidentin William Jefferson Clintonin syytteeseen maanpetoksesta ja lapsikaupasta, mutta tuomitsi hänet kuoleman sijaan elinkautiseen vankilaan sen jälkeen kun hän heittäytyi kyyneltäytteisen romahduksen jälkeen tuomioistuimen armolle.

Kolme virkamiestä, jotka toimivat sekä tuomarina että valamiehistönä, antoivat tuomion alle kahdessa tunnissa menettelyyn, jossa vara-amiraali John G. Hannink, joka toimi syyttäjänä JAG:n tapauksessa, toimitti todisteita Clintonin osallistumisesta “adrenokromibileisiin” ja hänen monista vierailuistaan ​​Epsteinin saarella, jossa hän ja tuomittu pedofiili Jeffrey Epstein olivat osallistuneet huumeiden täyteisiin juhliin alaikäisten lasten kanssa.
William Jefferson Clinton
Monet näistä lapsista, vara-amiraali Hannink kertoi paneelille, joutui lapsikaupan uhreiksi, jonka Bill ja hänen nyt kuollut vaimonsa olivat järjestäneet Clintonin presidenttikaudella. Lopulta se muodosti miljardi dollaria vuodessa tahkoavan teollisuuden haaran, jossa Clintonit ja heidän ystävänsä joko hyötyivät rikollisesta, irstaisesta käyttäytymisestä tai osallistuivat siihen. Vara-amiraali Hannink näytti tuomioistuimelle transaktiotiedot, jotka osoittivat, että alaikäisiä lennettiin rutiininomaisesti vuokrattuilla suihkukoneilla Epsteinin saarelle ja muihin salaisiin paikkoihin, mukaan lukien Clintonien kartano Whitehaven Streetillä Washington DC:ssä.

Huom. HRC tuomittiin huhtikuussa 2021: https://xit.fi/hrc-tuomittu

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun