Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Natriumalginaatti (E 401)

Natriumalginaatti (E 401) - Ruskeista merilevistä uutettava algiinihapon suola, jota voi käyttää raskasmetallien poistoon kehosta

Natriumalginaatti on luonnollinen polysakkaridi, jolla on farmaseuttisten valmisteiden apuaineena vaadittava vakaus, liukoisuus, viskositeetti ja turvallisuus. Vuonna 1881 englantilainen kemisti E.C. Stanford tutki ensimmäisen kerran tieteellisesti ruskeasta merilevästä saatavaa alginaattiuutetta ja totesi, että tämän fucoidaaniuutteella oli useita erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia: sillä oli kyky tiivistää liuoksia, muodostaa geeliä ja kalvonmuodostuskykyä, minkä perusteella hän teki useita sovelluksia teolliseen tuotantoon.

Natriumalginaatti liukenee heikosti veteen ja on liukenematon useimpiin orgaanisiin liuottimiin. Se liukenee emäksiseen liuokseen, mikä tekee liuoksesta viskoosin.

Natriumalginaattijauhe kostuu, kun se kohtaa vettä, ja hiukkasten hydratoituminen tekee sen pinnasta tahmean. Tämän jälkeen hiukkaset sitoutuvat nopeasti toisiinsa muodostaen agglomeraatteja, jotka hydratoituvat ja liukenevat hyvin hitaasti ja täydellisesti.

Jos vesi sisältää muita yhdisteitä, jotka kilpailevat alginaatin kanssa hydrataatiosta, natriumalginaatin on vaikeampi liueta veteen. Sokerin, tärkkelyksen tai proteiinin esiintyminen vedessä vähentää natriumalginaatin hydratoitumisnopeutta, ja tarvitaan pidempiä sekoitusaikoja. Yksiarvoisten kationien suoloilla (esim. NaCl) on samanlainen vaikutus yli 0,5 prosentin pitoisuuksissa. Natriumalginaatin pH tislatun veden 1-prosenttisessa liuoksessa on noin 7,2.
Lähde: https://xit.fi/1ec

https://fi.wikipedia.org/wiki/Algiinihappo

Tässä on lainaus transkriptiosta:

Natriumalginaatti paras kelaattori

Otteita tohtori Mercolan ja tohtori Nicholas Gonzalezin haastattelusta:

“Tohtori Gonzalez: Kyllä, se on totta. Käytämme paljon natriumalginaattia detoksifiointiaineena. Se on mielestämme yksi parhaista raskasmetallien kelaattoreista. Käytämme sitä rutiininomaisesti käytännössä koko käytännössämme. Huomaamme, että se poistaa raskasmetallit sekä halogenidit. Olen siis samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että halogenidit ovat todella vakava ongelma, ja niitä on kaikkialla. Ihmiset ovat nyt niin tyytyväisiä….”

“Tohtori Gonzalez: Huomaamme aina, että ravintoaineet, kun ne ovat kaikkien näiden niihin liittyvien kofaktorien kanssa, toimivat yleensä tehokkaammin jopa pienemmillä annoksilla. Siinä on paljon totuutta.

Tohtori Mercola: Mistä alginaatti on peräisin? Onko se peräisin merilevästä tai merivihanneksista?

Tohtori Gonzalez: Kyllä, se on merilevää. Saamme sitä merilevistä. Meillä on koostamamme valmiste, joka on erittäin tehokas, ja sitä me käytämme. Kuten tiedätte, on kaikenlaisia aineita, jotka auttavat raskasmetallien kanssa, klorellasta lähtien. Meidän mielestämme natriumalginaatti on loistava. Se on levää, ja se kelatoi raskasmetalleja ja halideja. En koskaan käytä suonensisäistä kelaatiota. Käytämme vain natriumalginaattia päästäksemme eroon raskasmetalleista, ja se on erittäin tehokasta. Otetaan kolme kapselia kolme kertaa päivässä aterioiden ulkopuolella. Sitä ei tarvitse käyttää loputtomiin. Potilaiden on käytettävä sitä yhteensä kuusi viikkoa, ja sillä päästään eroon suurimmasta osasta raskasmetalleja ja halideja, ja jos ongelma jatkuu vielä puolen vuoden kuluttua, he voivat ottaa sen uudelleen. Ilmassa on niin paljon saasteita. Vähän tunnettu tosiasia on, että raskasmetallit voivat levitä aerosoleina. Ilmassa on raskasmetalleja. Kiina päästää ilmaan tonneittain alumiinia. Enää ei tarvitse käyttää alumiinisia kuminauhoja saadakseen alumiinia. Tarvitsee vain hengittää, ja useimmat meistä joutuvat hengittämään. Saamme alumiinia pelkällä hengittämisellä, keskilännestä ja Kiinasta, meidän omasta teollisuudestamme ja Kiinan teollisuudesta, joka on täysin sääntelemätöntä. Raskasmetallit ovat jatkuva ongelma. Käytännöllisesti katsoen koko praktiikkamme puhdistetaan raskasmetalleista natriumalginaatilla kuuden kuukauden välein. Me vain pidämme sitä tarpeellisena. Viisitoista vuotta sitten se ei ollut yhtä suuri ongelma, mutta olemme nähneet muutoksen omassa praktiikassamme.

Tohtori Mercola: Mikä se suosittelemanne kuuri olikaan?

Tohtori Gonzalez: **Kolme kapselia päivässä, kolme kertaa päivässä aterioiden ulkopuolella. **

Dr. Mercola: Oletteko itse asiassa verrannut sitä vaihtoehtoisiin lähestymistapoihin, muihin leviin, kuten klorellaan?

Tohtori Gonzalez: Rehellisesti sanottuna en ole tehnyt suoraa vertailua. Kun huomasin, että se toimi niin hyvin, en koskaan katsonut muualle. Seuraan kirjallisuutta. Muut tuntemani lääkärit saavat hyviä tuloksia muilla keinoilla, enkä koskaan väitä, että se, mitä me teemme, olisi maailman parasta. Kun huomasin, että se toimii niin tehokkaasti ja on niin edullista, että emme ole koskaan katsoneet muualle. Tarkastelen muita asioita, kuten klorellaa, mutta meidän vaihtoehtomme toimii todella niin hyvin, etten halua muuttaa mitään.

Dr. Mercola: Sanoit, että se toimii niin hyvin. Onko se dokumentoitu hiustesteillä tai analyyseillä?

Tohtori Gonzalez: Kyllä, hius-, virtsa- ja verikokeilla.”

Lähde: https://t.me/c/1496488601/344063

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun