Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Kasaarimafian historia ja taustat

Wikipedia: Kasaarit olivat turkinsukuinen puolipaimentolaiskansa, joka hallitsi 700–900-luvuilla suuria osia Ukrainasta, Etelä-Venäjästä, Kaukasiasta ja Kazakstanista. Juutalaisuudesta tuli kasaarien valtakunnan yläluokan uskonto 700- ja 800-lukujen vaihteessa.

Wikipedian totuus ei ole koko totuus, kuten alta voidaan lukea. Tiedämme nyt, että kasaarimafia (KM) käy salaista sotaa Amerikkaa ja amerikkalaisia vastaan käyttämällä näinnäisterroristisia tekoja syynään itse käyttää terrorismia ja laittomia ja perustuslain vastaisia toimia Federal Reserve Systemin, IRS:n, FBI:n, FEMA:n, Homeland Securityn ja TSA:n avulla. Tiedämme varmasti, että KM oli vastuussa sisäpiirin tekemästä,WTC-iskusta Amerikkaa vastaan 11.9.2001 sekä Murrah Buildingin pommi-iskusta 19.4.1995.

Nykypäivä Venäjän-Ukrainan sota

The Jimmy Dore Show käsittelee tässä 9.4.2022 julkaistussa jaksossa videota, jolla Irlannin MEP Clare Daly nähdään tykittämässä EU-parlamentissa suorat sanat eräälle omahyväiselle natsille, joka tunnetaan myös Bulgarian edustajana nimellä Angel Dzhambazki. Kyseinen natsi naureskeli ensin ylimielisesti Irlannin MEP:in puheelle, joka oli osoitettu suoraan hänelle kysymyksen kera siitä, että nimeä yksikin paikka, minne Nato on mennyt ja saanut siellä asiat paremmalle mallille?

Juuri tämän kaltaiset ylimieliset natsit ovat lietsomassa tätä nykyistä sotaa ja myös itse sotimassa siellä Ukrainassa paikan päällä omaa kansaansa suomalaisten aseilla murhaten. Ukrainan armeijassa on virallisesti mukana jopa ihan oikeita natsipataljoonia. Mutta miksi ihmeessä Suomen poliitikot, media ja kansa ovat kaikki kilpaa avustamassa näitä natseja aseellisesti?

Koko saatekirjoitus linkkeineen

Sivun alkuun