Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Miksi kaikilla silmää tekevillä on musta vasen silmä?

Poliitikot ja julkkikset kautta maailman nähdään aina vain silmä mustana

Interview with the Devil kirjan kirjoittaja Sherry Shriner on puhunut näiden mustien silmien taustoista. Shrinerin mukaan hallitusten johtajat, omien tv-ohjelmiensa juontajat ja sadat suositut viihdetaiteilijat ovat myyneet sielunsa saatanalle. Tämä tapahtuu väitetysti “soul scalping” eli “sielun kuorinta” -nimisessä rituaalissa. Vaikkakin rituaali voidaan tehdä eri tavoin, lopputuloksena on sielunsa myyminen paholaiselle, Shriner sanoo.
Brittilehti Daily Mail ei sekään jätä spekuloimatta mustilla silmillä. Daily Mail näyttää kuvina Boy Georgen ja Elizabeth Hurleyn mustat silmät. Ilkeimmän näköinen on Prinssi Philipin musta silmä vuodelta 2004.

Telegraph-käyttäjä sanoo:
“Vasemman silmän mustelma (Musta silmä) on osa illuminaatin kulttia tai korkean tason vihkimisen rituaalia, jonka aikana vihittyjen sanotaan olevan ‘tuskissaan’ yrittäessään tulla voimakkaammiksi.
Illuminatin riveissä olevien poliitikkojen ja viihdealan ihmisten omituinen mustelmien toistuminen on johtanut spekulointiin, että heidän sielunsa on ehkä korvattu saatanallisessa rituaalissa, jota kutsutaan sielun kuorimiseksi. Tämän seurauksena ihmisen sielu poistetaan, ja ruumis tarttuu demoniseen kokonaisuuteen.
Vasemman silmän mustelmasta käytetään myös nimitystä ‘Illuminatin mustelma’, merkki, joka annetaan niille, jotka ovat nousseet tietylle vallan pyramidin tasolle.
‘Mustan silmän’ kantajien ja egyptiläisen aurinkojumalan Horuksen palvonnan välillä on yhteys, jonka vasen silmä oli musta ja edusti Kuuta, ja oikea oli valkoinen ja edusti aurinkoa.
Etsi Internetistä kuvia tähdistä ja poliitikoista silmä mustelmilla itse, jotta voit varmistaa väittämän todenperäisyyden ja varmistaaksesi, että tämä ilmiö on laajalle levinnyt.”
Telegraph-käyttäjän sanoman lähde Lisälinkki

Entä Katainen?

Kuva mustasilmäjyrkistä almamedian serveriltä
Kaikki muistavat Jyrki Kataisen mustan silmän episodin muutama hetki takaperin. Suomi24läiset, tietysti suomalaisina, spekuloivat kännitötöilyä, mutta kuka sanoo, ettei kyse ole jostain synkemmästä? Tuomas Malisen haastattelussa hiljan Malinen spekuloi 2011 vaalien seurauksia ja pohti Kataisen pääministerikautta seurannutta komisaarin pestiä EU:ssa. Malisen sanoman sisältö oli kutakuinkin näin (käy itse linkistä alta kuuntelemassa): 2011 eduskuntavaalit Jytky-Persujen ehto hallitukseen menolle oli ettei Kreikan toista tukipakettia tule. Jyrki Katainen muodosti six-pack-hallituksen ilman Persuja.
Nyttemmin Malinen oli kuullut VM:ltä huhun, että Katainen olisi saanut kesällä 2011 puhelun Berliinistä, että Suomihan ei sitten jätä hyväksymättä pakettia. Kataisen (ilmeisesti jo 2010) aikoma ura komissaarina ei olisi onnistunut “euron kaatajalta”. Onko Katainen tosiaan saanut puhelun Berliinistä ja myynyt Suomen ja kiitoksena saanut komissaarin paikan? Onko samalla myyty jotain iäisempääkin? Vain Katainen osaisi tähän vastata ja ilman vahvistusta häneltä itseltään, emme voi tietää mistä on ollut kyse.

Linkki

Entä pelkkä silmä?

Ulkopuolella tuon mustan silmän on elitistien toinen silmiin liittyvä trendi toisen silmän korostaminen tai toisen peittäminen. Tämä all seeing eye on sama silmä, joka nähdään USA:n dollarin taustalla olevan pyramidin kärkikolmiossa ja joka on vapaamuurareiden symboliikan osa.
Erinomainen kokoelma näitä silmiä loytyy täältä . Suomalaisesta näkökulmasta oli kurjaa nähdä Rasmus näiden joukossa, ellei kyseessä ole silkka sattuma. Nämä silmän korostajat ovat hekin väitetysti viihdeteollisuuden aallonharjalle ratsastaneet integriteettinsä myyden. Silmän merkitys on joko tietämättömyys (oikea) tai tiedon omaaminen (vasen), eli kumpi on auki, se on merkitystarkoitus.
Lisälinkki, missä liuta kuvia

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun