Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Kuka omistaa maailman?

Viime aikoihin asti näytti siltä, että taloudellinen kilpailu on ohjannut pienten ja suurten yritysten nousua ja laskua eri puolilla Yhdysvaltoja. PepsiCo on muka Coca-Colan kilpailija, Apple ja Android kilpailevat uskollisuudestasi ja lääkeyhtiöt taistelevat terveydenhuollon dollareista. Kaikki tämä osoittautuu kuitenkin illuusioksi.

1970-luvun puolivälistä lähtien kaksi yhtiötä - Vanguard ja Blackrock - ovat ahmineet suurimman osan maailman yrityksistä ja tuhonneet tehokkaasti kilpailumarkkinat, joihin Amerikan vahvuus on perustunut, jättäen jälkeensä vain valheellisen vaikutelman.

Maailmantalous saattaa todellakin olla suurin illuusiotemppu, joka on koskaan vedetty ihmisten silmille kaikkialla maailmassa. Jos haluat ymmärtää, mitä todella tapahtuu, katso Tim Gielenin tunnin mittainen dokumentti “MONOPOLY: Who Owns the World?” https://xit.fi/omistus .

Yritysten ylivalta

Kuten elokuvaa kertova Gielen toteaa, kourallinen megayhtiöitä - yksityisiä sijoitusyhtiöitä - hallitsee elämäämme jokaista osa-aluetta; kaikkea mitä syömme, juomme, käytämme tai käytämme tavalla tai toisella. Nämä sijoitusyhtiöt ovat niin valtavia, että ne hallitsevat rahavirtoja maailmanlaajuisesti. Miten tämä järjestelmä toimii?

Vaikka markkinoilla näyttää olevan satoja kilpailevia tuotemerkkejä kuin venäläisiä pesänukkeja, suuret emoyhtiöt omistavat useita pienempiä tuotemerkkejä. Todellisuudessa esimerkiksi kaikki pakattujen elintarvikkeiden tuotemerkit kuuluvat noin kymmenelle suuremmalle emoyhtiölle.

Pepsi Co. omistaa pitkän listan elintarvike-, juoma- ja välipalabrändejä, samoin kuin Coca-Cola, Nestle, General Mills, Kellogg’s, Unilever, Mars, Kraft Heinz, Mondelez, Danone ja Associated British Foods. Yhdessä nämä emoyhtiöt monopolisoivat pakattuja elintarvikkeita valmistavan teollisuuden, sillä lähes kaikki saatavilla olevat elintarvikemerkit kuuluvat jollekin niistä.

Nämä yritykset ovat pörssilistattuja ja niitä johtavat hallitukset, joissa suurimmilla osakkeenomistajilla on valta päätöksenteossa. Tässä kohtaa asia muuttuu mielenkiintoiseksi, sillä kun tarkastetaan, ketkä ovat suurimmat osakkeenomistajat, löytyy jälleen yksi monopoli.

Vaikka suurimmat osakkeenomistajat voivat ajoittain vaihtua ostettujen ja myytyjen osakkeiden perusteella, kaksi yritystä on jatkuvasti näiden emoyhtiöiden suurimpien institutionaalisten omistajien joukossa: The Vanguard Group Inc. ja Blackrock Inc.

Pepsi ja Coca-Cola - esimerkki.

Vaikka esimerkiksi Pepsi Co:lla on yli 3 000 osakkeenomistajaa, Vanguardin ja Blackrockin omistukset muodostavat lähes kolmanneksen kaikista osakkeista. Pepsi Co:n 10 suurimmasta osakkeenomistajasta kolme suurinta, Vanguard, Blackrock ja State Street Corporation, omistavat enemmän osakkeita kuin loput seitsemän.

Tarkastellaanpa nyt Coca-Cola Co:ta, Pepsin suurinta kilpailijaa. Kuka omistaa Cokista? Kuten Pepsin kohdalla, suurin osa yhtiön osakkeista on institutionaalisten sijoittajien hallussa, joita on 3 155 (dokumentin tekohetkellä).

Kuten elokuvasta käy ilmi, Coca-Colan neljästä suurimmasta institutionaalisesta osakkeenomistajasta kolme on samoja kuin Pepsillä: Vanguard, Blackrock ja State Street Corporation. Coca-Colan ykkösosakas on Berkshire Hathaway Inc.

Nämä neljä - Vanguard, Blackrock, State Street ja Berkshire Hathaway - ovat maailman neljä suurinta sijoitusyhtiötä. “Pepsi ja Coca-Cola ovat siis kaikkea muuta kuin kilpailijoita”, Gielen sanoo. Sama koskee myös muita pakattuja elintarvikkeita valmistavia yrityksiä. Kaikki ovat saman pienen institutionaalisten osakkeenomistajien ryhmän omistuksessa.

Big Tech -monopoli

Näiden sijoitusyhtiöiden monopoli ei rajoitu pelkästään pakattujen elintarvikkeiden teollisuuteen. Ne hallitsevat lähes kaikkia muitakin toimialoja. Otetaan esimerkiksi Big Tech. Kymmenen suurimman teknologiayrityksen joukossa ovat Apple, Samsung, Alphabet (Googlen emoyhtiö), Microsoft, Huawei, Dell, IBM ja Sony.

Täällä on sama venäläinen nukke-asetelma. Esimerkiksi Facebook omistaa Whatsappin ja Instagramin. Alphabet omistaa Googlen ja kaikki Googleen liittyvät liiketoiminnot, kuten YouTuben ja Gmailin. Se on myös Applen pääkilpailijan Androidin suurin kehittäjä. Microsoft omistaa Windowsin ja Xboxin. Kaiken kaikkiaan neljä emoyhtiötä tuottaa ohjelmistot, joita käytetään lähes kaikissa maailman tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa. Kuka ne sitten omistaa? Tässä on otos:

 1. Facebook – Yli 80 prosenttia Facebookin osakkeista on institutionaalisten sijoittajien hallussa, ja suurimmat institutionaaliset omistajat ovat samoja kuin elintarviketeollisuudessa: Vanguard ja Blackrock ovat kaksi suurinta maaliskuun 2021 lopussa. State Street Corporation on viidenneksi suurin osakkeenomistaja
 2. Apple – Neljä suurinta institutionaalista sijoittajaa ovat Vanguard, Blackrock, Berkshire Hathaway ja State Street Corporation.
 3. Microsoft – Kolme suurinta institutionaalista osakkeenomistajaa ovat Vanguard, Blackrock ja State Street Corporation.
  Voit jatkaa teknologiamerkkien - tietokoneita, älypuhelimia, elektroniikkaa ja kodinkoneita valmistavien yritysten - luettelon läpikäymistä, ja löydät toistuvasti Vanguardin, Blackrockin, Berkshire Hathawayn ja State Street Corporationin suurimpien osakkeenomistajien joukosta.

Sama pieni ryhmä omistaa myös kaiken muun

Sama omistussuuntaus vallitsee kaikilla muilla toimialoilla. Gielen tarjoaa vielä yhden esimerkin, joka todistaa, ettei tämä väite ole liioittelua:

“Sanotaan, että haluamme suunnitella lomaa. Etsimme tietokoneellamme tai älypuhelimellamme halpaa lentoa aurinkoon Skyscannerin ja Expedian kaltaisten verkkosivustojen kautta, jotka molemmat ovat saman institutionaalisten sijoittajien ryhmän [Vanguard, Blackrock ja State Street Corporation] omistuksessa.

Lennämme jollakin monista lentoyhtiöistä [American Airlines, Air France, KLM, United Airlines, Delta ja Transavia], joiden osakkeiden enemmistön omistavat usein samat sijoittajat …

Lentoyhtiö, jolla lennämme, on useimmiten Boeing tai Airbus. Jälleen näemme samat [institutionaaliset osakkeenomistajat]. Etsimme hotellia tai asuntoa Bookings.comin tai AirBnB.comin kautta. Kun saavumme määränpäähämme, menemme ulos syömään ja kirjoitamme arvostelun Trip Advisoriin. Samat sijoittajat ovat matkamme kaikkien osa-alueiden perustana.

Ja heidän valtansa ulottuu vielä paljon pidemmälle, sillä jopa lentokoneen polttoaineena käytettävä kerosiini tulee jostakin niiden monista öljy-yhtiöistä ja jalostamoista. Aivan kuten teräs, josta lentokone on tehty, tulee yhdestä niiden monista kaivosyhtiöistä.

Tämä pieni sijoitusyhtiöiden, pankkien ja sijoitusrahastojen kerho on myös suurimpia osakkeenomistajia alkutuotannossa, josta raaka-aineemme tulevat.”

Sama pätee maatalouteen, josta maailmanlaajuinen elintarviketeollisuus on riippuvainen, ja mihin tahansa muuhun merkittävään teollisuuteen. Nämä institutionaaliset sijoittajat omistavat Bayerin, maailman suurimman siementen tuottajan, ja ne omistavat suurimmat tekstiilivalmistajat ja monet suurimmista vaatetusalan yrityksistä.

Ne omistavat öljynjalostamot, suurimmat aurinkopaneelien tuottajat sekä auto-, lentokone- ja aseteollisuuden. Ne omistavat kaikki suurimmat tupakkayhtiöt ja myös kaikki suurimmat lääkeyhtiöt ja tiedeinstituutit. Ne omistavat myös suuret tavaratalot ja online-markkinapaikat, kuten eBay, Amazon ja AliExpress.

Ne omistavat jopa käyttämämme maksutavat luottokorttiyhtiöistä digitaalisiin maksualustoihin sekä vakuutusyhtiöt, pankit, rakennusyhtiöt, puhelinyhtiöt, ravintolaketjut, hygieniamerkit ja kosmetiikkamerkit.

Tarkastellaanpa mitä toimialaa tahansa, suurimmat osakkeenomistajat ja siten päättäjät ovat samat: Vanguard, Blackrock, State Street ja/tai Berkshire Hathaway. Käytännöllisesti katsoen jokaisessa suuressa yrityksessä nämä nimet ovat 10 suurimman institutionaalisen sijoittajan joukossa.

Kuka omistaa maailman sijoitusyhtiöt?

Syvemmälle sukeltaessamme huomaamme, että nämä suuret sijoitusyhtiöt ovat puolestaan omien osakkeenomistajiensa omistuksessa. Yksi hämmästyttävimmistä asioista tässä järjestelmässä on se, että institutionaaliset sijoittajat - ja niitä on paljon enemmän kuin neljä tässä tarkasteltua pääasiallista - omistavat myös toisiaan. Ne ovat kaikki toistensa yhtiöiden osakkeenomistajia.

“Yhdessä he muodostavat valtavan verkoston, jota voi verrata pyramidiin, Gielen sanoo. Pienempiä institutionaalisia sijoittajia, kuten Citibank, ING ja T. Rowe Price, omistavat suuret sijoitusyhtiöt, kuten Northern Trust, Capital Group, 3G Capital ja KKR.

Näitä sijoittajia puolestaan omistavat vielä suuremmat sijoitusyhtiöt, kuten Goldman Sachs ja Wellington Market, joita taas omistavat vielä suuremmat yhtiöt, kuten Berkshire Hathaway ja State Street. Pyramidin huipulla - eli kaikkien suurimmassa venäläisnukessa - ovat Vanguard ja Blackrock.

“Näiden kahden yhtiön valtaa voimme tuskin kuvitella”, Gielen sanoo. “Sen lisäksi, että ne ovat kaikkien maailman suurimpien yhtiöiden suurimmat institutionaaliset sijoittajat, ne myös omistavat näiden yhtiöiden muut institutionaaliset sijoittajat, mikä antaa niille täydellisen monopolin.”

Gielen siteeraa Bloombergin tietoja, joiden mukaan vuoteen 2028 mennessä Vanguardin ja BlackRockin odotetaan hallinnoivan yhdessä 20 biljoonan dollarin arvosta sijoituksia. Samalla ne omistavat lähes kaiken maapallolla.

BlackRock – hallituksen neljäs haara

Bloomberg on myös kutsunut BlackRockia “hallituksen neljänneksi haaraksi”, koska se on läheisessä yhteydessä keskuspankkeihin. BlackRock itse asiassa lainaa rahaa keskuspankille, Federal Reservelle, ja se on niiden pääneuvonantaja.

Kymmeniä BlackRockin työntekijöitä on toiminut korkeissa tehtävissä Valkoisessa talossa Bushin, Obaman ja Bidenin hallintojen aikana. BlackRock on myös kehittänyt keskuspankkien käyttämän tietokonejärjestelmän.

Kuka omistaa BlackRockin?

Larry Fink on BlackRockin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, mutta hän ei ole ainoa päätöksentekijä, sillä myös BlackRockin omistavat osakkeenomistajat. Tässä on jälleen yksi kummallisuus, sillä BlackRockin suurin osakkeenomistaja on Vanguard.

“Tässä kohtaa tulee pimeää”, Gielen sanoo. Vanguardilla on ainutlaatuinen rakenne, joka estää meitä näkemästä, ketkä ovat todellisia osakkeenomistajia. “Vanguardin omistava eliitti ei halua kenenkään tietävän, että he ovat maailman vaikutusvaltaisimman yrityksen omistajia.” Silti, jos kaivaa tarpeeksi syvälle, voi löytää vihjeitä siitä, keitä nämä omistajat ovat.

Maailman rikkaimman ja vaikutusvaltaisimman yrityksen omistajien voidaan olettaa olevan maailman rikkaimpia yksilöitä. Vuonna 2016 Oxfam raportoi, että maailman rikkaimman yhden prosentin yhteenlaskettu varallisuus vastasi lopun 99 prosentin varallisuutta. Vuonna 2018 raportoitiin, että maailman rikkaimmat ihmiset saavat 82 prosenttia kaikesta maailmassa vuonna 2017 ansaitusta rahasta.

Todellisuudessa voimme olettaa, että Vanguardin omistajat kuuluvat 0,001 %:n maailman rikkaimpien ihmisten joukkoon. Forbesin mukaan maailmassa oli maaliskuussa 2020 2075 miljardööriä. Gielen siteeraa Oxfamin tietoja, joiden mukaan kaksi kolmasosaa miljardööreistä on saanut omaisuutensa perinnön, monopoliaseman ja/tai kaveruuden kautta.

“Tämä tarkoittaa, että Vanguard on maailman rikkaimpien perheiden käsissä”, Gielen sanoo. Heidän joukostaan löytyvät Rothschildit, DuPontin perhe, Rockefellerit, Bushin perhe ja Morganin perhe, vain muutamia mainitakseni.

Monet kuuluvat kuninkaallisiin sukulinjoihin ja ovat keskuspankkijärjestelmämme, Yhdistyneiden Kansakuntien ja lähes kaikkien maapallon teollisuudenalojen perustajia. Gielen menee dokumentissaan vielä pidemmälle, joten suosittelen lämpimästi katsomaan sen kokonaisuudessaan. Olen tiivistänyt tähän vain pienen palan koko elokuvasta.

Taloudellinen vallankaappaus

Keskuspankkiireista puheen ollen, haastattelin hiljattain finanssiguru Catherine Austin Fittsiä, ja hän uskoo, että juuri keskuspankkiirit ovat parhaillaan tapahtuvan maailmanlaajuisen vallankaappauksen ytimessä. Hän uskoo myös, että juuri he painostavat yksityisiä yrityksiä panemaan täytäntöön selvästi laittomat COVID-jab-mandaatit. Heidän määräysvaltansa on niin suuri, että harvalla yrityksellä on kykyä asettua heitä vastaan.

“Luulen, että [keskuspankkiirit] ovat todella riippuvaisia älykkäästä verkosta ja karmivasta teknologiasta, joka auttaa heitä siirtymään viimeisiin vaiheisiin taloushallinnossa, mitä he mielestäni ajavat”, hän sanoi.

“Olemme nähneet valtavia ponnisteluja väestön ja hallitusten saattamiseksi konkurssiin, jotta keskuspankkiirien on paljon helpompi ottaa hallintaansa. Siitä olen kirjoittanut vuodesta 1998 lähtien, että tämä on taloudellinen vallankaappaus.

Nyt rahoitusvallankaappausta ollaan vakiinnuttamassa, jolloin keskuspankkiirit ovat vain toimivallan haltijoita valtiovarainministeriön ja verorahojen suhteen. Ja jos he saavat [rokote]passit CBDC:n [keskuspankin digitaalinen valuutta] kanssa, se voi ottaa verot pois tileiltämme ja viedä omaisuutemme. Tämä on siis todellinen vallankaappaus.”

Spartacus-kirje

Kehotan teitä jälleen kerran katsomaan tämän artikkelin yläosassa olevan dokumentin ja pitämään silmällä Austin Fittsin haastattelua, joka julkaistaan lähitulevaisuudessa. Lopuksi haluan tuoda esiin salaperäisen kirjeen, jonka on lähettänyt nimettömänä pysyttelevä henkilö, joka käyttää nimeä “Spartacus”.

“COVID-19 – The Spartacus Letter” julkaistiin alun perin docdroid.netissä, mutta se on sittemmin poistettu. Toinen kopio löytyy mega.nz.1 The Automatic Earth2 ja ZeroHedge3 ovat myös julkaisseet kirjeen kokonaisuudessaan. Kirje alkaa sanomalla: “Nimeni on Spartacus, ja olen saanut tarpeekseni”:

“Me katselemme, kuinka lääketieteellinen laitos ruiskuttaa kirjaimellisesti myrkkyä miljooniin amerikkalaisiin maanmiehiimme ilman minkäänlaista taistelua. Meille on kerrottu, että saamme potkut ja menetämme toimeentulomme, jos kieltäydymme rokotuksista. Tämä oli viimeinen pisara.”

Seuraavassa on kooste tiedoista, jotka osoittavat, että COVID-pandemia oli biosotahyökkäys, jota on pidetty yllä käyttämällä kehittyneitä psykologisen sodankäynnin taktiikoita. Siinä tarkastellaan myös COVID-rokotteiden vaaroja ja todetaan, että virusta ja “rokotteita” valmistivat samat tahot.

Yhteenveto Spartacuksen havainnoista on seuraava. Jokaista tiivistelmäkohtaa käsitellään tarkemmin kirjeen myöhemmissä osissa, jotka voitte lukea mistä tahansa kolmesta annetusta viitteestä.

 1. COVID-19 on veren ja verisuonten sairaus. SARS-CoV-2 tartuttaa ihmisen verisuonten limakalvot, jolloin ne vuotavat keuhkoihin.
 2. Nykyiset hoitoprotokollat (esim. invasiivinen ventilaatio) ovat aktiivisesti haitallisia potilaille, kiihdyttävät oksidatiivista stressiä ja aiheuttavat vakavia VILI:tä (ventilaattorin aiheuttamia keuhkovaurioita). Ilman todistettua lääketieteellistä hyötyä jatkuva hengityskoneiden käyttö on joukkomurha.
 3. Nykyiset vastatoimenpiteet ovat riittämättömiä hidastamaan aerosolimuotoisen ja mahdollisesti jäteveden välityksellä leviävän viruksen leviämistä, ja ne ovat eräänlaista lääketieteellistä teatteria.
 4. Sekä tiedotusvälineet että lääketieteellinen laitos ovat tukahduttaneet erilaiset muut kuin rokotteet rokotteiden ja kalliiden patentoitujen lääkkeiden hyväksi.
 5. Viranomaiset ovat kiistäneet luonnollisen immuniteetin hyödyllisyyden COVID-19:tä vastaan, vaikka luonnollinen immuniteetti antaa suojan kaikkia viruksen proteiineja vastaan eikä vain yhtä niistä vastaan.
 6. Rokotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Antigeeni, johon nämä rokotteet perustuvat, SARS-CoV-2 Spike, on myrkyllinen proteiini. SARS-CoV-2:lla voi olla ADE eli vasta-aineista riippuvainen tehostuminen; nykyiset vasta-aineet eivät ehkä neutralisoi tulevia kantoja, vaan auttavat niitä infektoimaan immuunisoluja. Lisäksi rokottaminen pandemian aikana vuotavalla rokotteella poistaa evolutiivisen paineen, jonka vuoksi virus ei ole enää niin tappava.
 7. On olemassa laaja ja kauhistuttava rikollinen salaliitto, joka yhdistää Anthony Faucin ja Modernan suoraan Wuhanin virologian instituuttiin.
 8. COVID-19-rokotteen tutkijat ovat suoraan yhteydessä aivo-tietokoneliitäntäteknologiaan (neural pitsi) osallistuviin tutkijoihin, joista yksi sai syytteen apurahojen ottamisesta Kiinasta.
 9. Riippumattomat tutkijat ovat löytäneet rokotteiden sisältä salaperäisiä nanohiukkasia, joita niissä ei pitäisi olla.
 10. Koko pandemiaa käytetään tekosyynä länsimaisen yhteiskunnan laajalle poliittiselle ja taloudelliselle muutokselle, joka rikastuttaa jo ennestään rikkaita ja tekee meistä muista maaorjia ja koskemattomia.

Rikollinen salaliitto

Kirje on pitkä, joten en toista sitä kokonaisuudessaan tässä. Seuraavat kohdat ovat kuitenkin erityisen kiinnostavia, kun on kyse rikollisesta eliitistä, joka on orkestroimassa tuntemamme elämän tuhoamista pyrkiessään luomaan teknokratian johtaman globaalin hallinto- ja valvontajärjestelmän4: 4.

“Marraskuussa 2019 Wuhanin virologian instituutin kolme teknikkoa sai oireita, jotka sopivat flunssan kaltaiseen sairauteen. Anthony Fauci, Peter Daszak ja Ralph Baric tiesivät heti, mitä oli tapahtunut, koska tämän laboratorion ja meidän tiedemiehemme ja virkamiestemme välillä on takakanavat.

 1. joulukuuta 2019 Ralph Baric allekirjoitti materiaalinsiirtosopimuksen (lähinnä NDA) saadakseen Modernan ja NIH:n yhteisomistuksessa olevia koronaviruksen mRNA-rokotteeseen liittyviä materiaaleja.

Vasta kokonaista kuukautta myöhemmin, 11. tammikuuta 2020, Kiina väitetysti lähetti meille sekvenssin, joka tulisi tunnetuksi nimellä SARS-CoV-2. Moderna väittää melko absurdisti, että se kehitti tästä sekvenssistä toimivan rokotteen alle 48 tunnissa.

Modernan nykyinen toimitusjohtaja Stephane Bancel oli aiemmin toimitusjohtaja BioMerieux’ssa, ranskalaisessa monikansallisessa lääketieteelliseen diagnostiikkaan erikoistuneessa yrityksessä, jonka perusti eräs Alain Merieux. Alain Merieux oli yksi niistä henkilöistä, jotka olivat mukana rakentamassa Wuhanin virologian instituutin P4-laboratoriota.

SARS-CoV-2:n lähimmäksi sukulaiseksi ilmoitettu sekvenssi RaTG13 ei ole todellinen virus. Se on väärennös. Se on tehty syöttämällä geenisekvenssi käsin tietokantaan, jotta voitaisiin luoda peitetarina SARS-CoV-2:n olemassaolosta. Kyseessä on hyvin todennäköisesti Wuhanin virologian instituutissa tuotettu toimintakykyinen kimeera, joka joko vuoti vahingossa tai julkaistiin tarkoituksella. SARS-CoV-2:n eläinreservoaria ei ole koskaan löydetty.

Tämä ei ole mikään salaliittoteoria. Kyseessä on todellinen rikollinen salaliitto, jossa Modernan mRNA-1273:n kehittämiseen osallistuneet henkilöt ovat suoraan yhteydessä Wuhanin virologian instituuttiin ja sen gain-of-function-tutkimukseen, ja heidän välillään on vain hyvin vähän eroja, jos ollenkaan. Paperijälki on hyvin luotu.

Laboratoriovuototeoriaa on tukahdutettu, koska tämän langan vetäminen johtaa väistämättä siihen johtopäätökseen, että on olemassa riittävästi aihetodisteita Modernan, NIH:n, WIV:n sekä rokotteen ja viruksen luomisen yhdistämiseksi toisiinsa.

Järkevässä maassa tämä olisi johtanut välittömästi maailman suurimpaan RICO- ja joukkomurhajuttuun. Anthony Fauci, Peter Daszak, Ralph Baric, Shi Zhengli ja Stephane Bancel sekä heidän rikoskumppaninsa olisi asetettu syytteeseen ja heitä olisi syytetty kaikin mahdollisin laillisin keinoin. Sen sijaan rikoksentekijöille myönnettiin miljardeja verorahojamme.

FBI teki ratsian Allure Medicaliin Shelby Townshipissa Detroitin pohjoispuolella, koska se oli laskuttanut vakuutuksia “vilpillisistä COVID-19-hoidoista”. Hoito, jota he käyttivät? Suonensisäistä C-vitamiinia, antioksidanttia. Kuten edellä on kuvattu, se on täysin pätevä hoito COVID-19:n aiheuttamaan sepsikseen, ja se on nyt osa tohtori Paul E. Marikin kehittämää MATH+-protokollaa.

FDA kielsi ranitidiinin (Zantac) käytön oletetun NDMA-saastumisen (N-nitrosodimetyyliamiini) vuoksi. Ranitidiini ei ole ainoastaan H2-salpaaja, jota käytetään antasidina, vaan sillä on myös voimakas antioksidanttivaikutus, joka puhdistaa hydroksyyliradikaaleja. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää COVID-19:n hoidossa.

FDA yritti myös poistaa N-asetyylikysteiinin, vaarattoman aminohappolisän ja antioksidantin, hyllyiltä ja pakotti Amazonin poistamaan sen verkkokaupastaan. Tämä jättää meille kylmäävän kysymyksen: tukahduttiko FDA tietoisesti COVID-19-sepsiksen hoidossa käyttökelpoiset antioksidantit osana rikollista salaliittoa amerikkalaista yleisöä vastaan?

Viranomaiset tekevät yhteistyötä ihmiskunnan historian pahimpien rikollisten kanssa ja edistävät heitä, ja ne tukahduttavat aktiivisesti rokotteiden ulkopuolisia hoitoja ja terapioita pakottaakseen meidät ruiskuttamaan näiden rikollisten tuotteita kehoihimme …

Johtopäätökset: Nykyisen pandemian on tuottanut ja ylläpitänyt instituutio käyttämällä virusta, joka on kehitetty PLA:n yhteydessä olevassa kiinalaisessa biotarvikelaboratoriossa amerikkalaisten veronmaksajien dollarien ja ranskalaisen asiantuntemuksen avulla …

Joko Wuhanin virologian instituutin vuodon tai tahallisen levittämisen seurauksena tappava SARS-kanta on nyt levinnyt kaikkialla maailmassa sen jälkeen, kun WHO ja CDC sekä viranomaiset ensin vähättelivät riskejä ja sitten lietsoivat tahallaan paniikkia ja sulkemisia, jotka vaaransivat ihmisten terveyden ja heidän toimeentulonsa.

Tämän jälkeen meitä hallitseva täysin turmeltunut ja psykopaattinen aristokraattinen luokka käytti tätä tekosyynä pakottaa ihmiset hyväksymään ruiskutettava myrkky, joka voi olla väestökadon aiheuttaja, mielenhallinta- ja rauhoitusaine ruiskutettavan “älypölyn” muodossa tai molempia …

He uskovat pääsevänsä tästä pälkähästä käyttämällä aseena rokotteista kieltäytymisen sosiaalista leimautumista. He ovat väärässä. Heidän motiivinsa ovat selvät ja ilmeiset kaikille, jotka ovat kiinnittäneet huomiota.

Nämä suuruudenhullut ovat ryöstäneet vapaan maailman eläkerahastot. Wall Street on maksukyvytön ja sillä on ollut jatkuva likviditeettikriisi vuoden 2019 lopusta lähtien. Tavoitteena on nyt harjoittaa täydellistä, täysimittaista fyysistä, psyykkistä ja taloudellista hallintaa ihmiskuntaa kohtaan, ennen kuin huomaamme, miten pahasti nämä mielipuolet ovat kiristäneet meitä. Pandemia ja siihen reagoiminen palveli useita tarkoituksia eliitille:

 1. Peittää lama, jonka on aiheuttanut talouksiemme koronkiskova ryöstö, jota harjoittavat vuokrakapitalistit ja poissaolevat omistajat, jotka eivät tuota yhteiskunnalle mitään arvokasta …
 2. tuhoamalla pienyrityksiä ja murentamalla keskiluokkaa.
 3. Siirretään biljoonia dollareita varallisuutta amerikkalaisilta kansalaisilta miljardöörien ja erityisintressien taskuihin.
 4. Sisäpiirikauppaan ryhtyminen, biotekniikkayhtiöiden osakkeiden ostaminen ja kivijalkamyymälöiden ja matkailuyritysten myyminen lyhyeksi, jotta kasvokkain tapahtuva kaupankäynti ja matkailu romahtaisivat ja korvattaisiin sähköisellä kaupankäynnillä ja palveluliiketoiminnalla.
 5. Luomalla casus belli -syytteen sotaa varten Kiinan kanssa, rohkaisemalla meitä hyökkäämään sitä vastaan, tuhlaamalla amerikkalaisten ihmishenkiä ja aarteita ja ajamalla meidät ydinarmageddonin partaalle.
 6. Luodaan teknologiset ja bioturvallisuuteen liittyvät puitteet väestönvalvontaa ja teknokraattis-sosialistisia “älykkäitä kaupunkeja” varten, joissa kaikkien liikkeitä seurataan despoottisesti, ja kaikki tämä laajalle levinnyttä automatisointia, työttömyyttä ja elintarvikepulaa ennakoiden, käyttämällä rokotteen valheellista veruketta yhteistyön pakottamiseksi.

… Eliitit yrittävät vetää tikapuita ylöspäin, poistaa suurilta väestönosilta ylöspäin suuntautuvan liikkuvuuden, karsia poliittisia vastustajia ja muita “ei-toivottuja” ja laittaa loput ihmiskunnasta tiukkaan talutushihnaan säännöstelemällä pääsyä tiettyihin tavaroihin ja palveluihin, joita he ovat pitäneet “suurivaikutteisina”, kuten autonkäyttö, matkailu, lihan kulutus ja niin edelleen.

Luonnollisesti heillä on jatkossakin omat ylellisyytensä osana tiukkaa kastijärjestelmää, joka muistuttaa feodalismia. Miksi he tekevät näin? Se on yksinkertaista. Eliitit ovat uusmalthusilaisia ja uskovat, että olemme ylikansoitettuja ja että luonnonvarojen ehtyminen romahduttaa sivilisaation muutamassa vuosikymmenessä.

He eivät välttämättä ole väärässä tässä uskossa. Olemme ylikansoitettuja ja kulutamme liikaa luonnonvaroja. Tällaisen kammottavan ja murhaavan vallankaappauksen järjestäminen vastauksena uhkaavaan kriisiin osoittaa kuitenkin, että heillä on vain äärimmäistä halveksuntaa lähimmäisiään kohtaan.

Niille, jotka osallistuvat tähän ällöttävään farssin ilman minkäänlaista ymmärrystä siitä, mitä he tekevät, meillä on teille yksi sana. Lopettakaa. Aiheutatte korvaamatonta vahinkoa maallenne ja kansalaisillenne.

Niille, jotka ehkä lukevat tämän varoituksen ja joilla on täysi tieto ja ymmärrys siitä, mitä he tekevät ja miten se vahingoittaa epäoikeudenmukaisesti miljoonia viattomia ihmisiä, meillä on vielä muutama sana. Piru teidät periköön. Te ette tuhoa Amerikkaa ja vapaata maailmaa, ettekä saa uutta maailmanjärjestystänne. Me tulemme pitämään siitä huolen.”

Lue lisää: https://xit.fi/144

Sivun alkuun