Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Mitä koronatilastot todella kertovat – Kirsi Kautiainen, ex thl

Entinen THL:n tilastonikkari ja väitellyt Kirsi Kautiainen kertoo tällä videolla THL:n huhtikuun 2021 tilastoja käyttäen, että koronatilastojen valossa mitään tarvetta kiristyville koronatoimenpiteille ei ole. Hän kumoaa myös järjettömänä ennusteen siitä, että mikäli kesän aikana koronaa ei saada kukistettua, kiristykset olisivat välttämättömiä syksyn tullen. Hän nimittäin sanoo, että viruksethan automaattisesti lisääntyvät syksyn tullen eikä koronaa siten voida tulla kumoamaan. Edelleen hän kumoaa tiedot uusista tautimuunnoksista sillä testi ei kykene niitä edes tunnistamaan. Miten ne siis todetaan kun niitä ei voida testata?

Kirsi Kautiainen perkaa Suomen kaksi suurinta ERVA-aluetta ja kertoo kansan kielellä kuinka monta tapausta alueilla on per sairaala ja luvut ovat suoraan sanottuna mitättömiä. Esimerkiksi Turun ja Ahvenanmaan ERVA-alueella on viisi potilasta per sairaala.

Kun kerran edes kuolleisuus ei ole kasvanut, vaan itse asiassa se on pienentynyt, onko mitään järkeä vielä entisestään kasvattaa kieltoja?

Sivun alkuun