Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Bill Gatesin oikeudenkäynti alkanut

Real Raw News (RRN) lähteenämme tähän asti tapahtunutta:

Bill Gates otettiin kiinni salaisesta luksuskodistaan

Lähteet Yhdysvaltain laivaston tuomarin julkisasiamiehen joukosta kertoivat Real Raw Newsille, että armeija oli käyttänyt kuukausia yrittäessään löytää Gatesia, mutta vaikeasti tavoiteltava miljardööri oli käyttänyt varallisuuttaan ja Deep State -yhteystään karttaakseen vangitsemista, jotenkin askeleen edellä armeijan metsästystä.
Gatesia vastaan nostetut syytteet kattavat laajan kirjon. Hänen väitettiin pakottaneen FDA:n myöntämään hätävaltuutuksen Covid-19-rokotteille tietäen, että potentiaalisesti vaarallinen lääkesotku ei ainoastaan vaaranna saajansa, vaan myös sekoittaa ihmisen DNA:ta. Armeija väittää, että Gates hyötyi valtavasti rokotteiden myynnistä.
Lisäksi armeija on syyttänyt Gatesia lapsikaupparenkaan suunnittelusta, jota hän johti tuomitun pedofiilin Jeffrey Epsteinin kanssa. Tapahtumapaikalta löydetty SD -kortti osoitti, että nuori pyjamaan pukeutunut tyttö oli käsiraudoissa sängyssä ja huusi äitiään. Kameran ulkopuolella saatettiin kuultiin maanitteleva Gates, joka rohkaisi lasta pukeutumaan korkokenkiin ja alusvaatteisiin, jotta hän voisi miellyttää paremmin ”uutta äitiään ja isäänsä”. Lähteet kertoivat, että Gatesin vaimolla Melindalla oli keskeinen rooli pidätyksessä.

Bill Gates oikeudenkäynti alkoi

Vara-admiraali Hanninkin ensimmäinen teko käsitti Gatesin yhdistämisen Jeffrey Epsteiniin ja molempien liittämisen lapsikaupparenkaaseen, jota Gates oli johtanut maanalaisesta bunkkerista Wyomingissa omistamansa karjatilan alta. Hannink esitti paneelille videoita ja kuvia, jotka oli saatu kannettavista tietokoneista ja SD-korteista, jotka armeija oli haltuunottanut useiden Gatesin omistamien kiinteistöjen kotietsintöjen aikana eri puolilla USA:ta.
Eräs häiritsevä video näytti Gatesin ja Epsteinin hautomasta, miten lapset voidaan kaapata kolmannen maailman kansoista ja myydä korkeimmille tarjoajille.
“El Salvador on kypsä poimintaan”, Bill Gates sanoi videolla.
“Ei. Tummaihoisten lasten markkinat ovat tällä hetkellä kapeat. Ei edes Hillary halua niitä. Kaukasian tai valkoihoisen näköiset verkot saavat eniten rahaa ”, Epstein sanoi.
Videolla Bill Gates nauroi ja hymyili. “Meidän pitäisi vain saada heidät tänne, kuten olemme tehneet ennen. Kukaan ei voi koskea meihin. Olen varmistanut, että olemme suojassa.”
Seurasi Gatesin ex-vaimon Melindan todistus. “Melinda Ann French”, vara-admiraali Hannink sanoi puhutellessaan Melindaa tämän tyttönimellä, “kuulitteko 14.8.2017 entisen aviomiehenne Bill Gatesin kerskuvan, että hänellä oli lapsia siepattuna sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla? ”
Melinda French vastasi myöntävästi. “Ja useita kertoja”, hän lisäsi.
“Paljastiko hän sen sinulle avoimesti?” Hannink kysyi.
“Kyllä. [Bill] nauroi ja virnuili tuon synkän kikatuksensa kanssa viitaten siihen määrään lapsia, jotka hän ja hänen toverinsa olivat siepanneet perheiltään”, Melinda vastasi.
“Ja onko hän koskaan antanut lukumäärää?”
“Ei, mutta se oli selvästi satoja, ellei tuhansia”, Melinda sanoi.

Bill Gatesin oikeudenkäynti, 2. päivä

Hannink esitteli syyttäjän päivän ensimmäisen todistajan, miehen, Steven Sharpen, joka kuvaili itseään “fiksaajaksi”, jolle Gates oli maksanut miljoonia dollareita vikaan menneiden tapahtumien “siivoamiseksi”. Sharpe kumosi Gatesin väitteet impotenssista. Hän esiintyi videolla ZOOMin välityksellä ja kertoi tuomioistuimelle nähneensä Gatesin ottavan erektiohäiriölääkkeitä ja adrenokromi-infuusioita impotenssin torjumiseksi. Tiedän ehdottomasti, että Bill harrasti seksiä alaikäisten poikien ja tyttöjen kanssa hänen vankityrmässään Wyomingin karjatilalla ”, Sharpe sanoi.
Gates, kahleissa ranteistaan, nousi istuimeltansa ja huusi: ”En ole koskaan nähnyt tätä miestä ennen elämässäni. Tämä on oikeuden väärinkäyttöä.”
Steven Sharpe näytti tuomioistuimelle useita valokuvia hänestä ja Bill Gatesista Wyomingin karjatilalla. Yksi kuva oli Gatesista, joka makasi kyydissä, kun Sharpe, joka uhkasi yläpuolella, antoi tiputuksen laskimonsisäisesti Gatesin vasempaan käsivarteen. Sharpe väitti, että valokuva oli Gatesista, joka sai adrenokromi -infuusion. Lisäksi Sharpe esitteli kuvia Gatesista, jota ympäröivät alaikäiset naiset.
Sharpe jatkoi kertomusta tapahtumasta, jossa yliagressiivinen Gates, saatuaa adrenokromia infuusiona, löi ja murhasi 13-vuotiaan tytön, jonka hän oli tuonut Yhdysvaltoihin Thaimaasta. Sharpe sanoi, että hän oli “puhdistanut” useita samanlaisia tapahtumia vuosina, jolloin hän työskenteli Gatesin alaisuudessa.

Oikeudenkäynti jatkuu…

Huom: vahvistamaton uutinen

Sivun alkuun